Perpignan la catalane - Perpinyà la catalana

Created by Brice Lafontaine
Català :
L’associació Perpinyà la catalana necessita el teu suport, d’una banda per a defendre’ns en el judici que en Luis Aliot (ultradretà alcalde de Perpinyà, “Reagrupament nacional”) ha iniciat contra l’associació, utilizant els mitjans de l’Ajuntament per a atacar-nos (10.000€ de costos pel judici i 15.000€ demanats en “compensació del dany”), i d’altra banda per a ajudar-nos a dur a terme els nostres projectes de desenvolupament de la vila, de la cultura i de la identitat. Per exemple amb el retorn del lema de Perpinyà la catalana, el canvi del nom del departament i la promoció de l’ús del català.

Français :
L’association Perpignan la Catalane a besoin de votre soutien d’une part pour nous défendre dans le procès qui nous est intenté par Louis Aliot - qui utilise les moyens de la mairie (10.000€ de frais de procédure et 15.000€ demandés pour prétendu préjudice), et d’autre part pour mener à bien nos actions en faveur du développement de notre ville, son identité et sa culture.
Contribute now by
💡 The money pot has its own IBAN. Make a wire transfer to it and the money will be transferred instantly if your bank allows it.